Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
Uw huid heeft verzorging nodig om in goede conditie te blijven. Door eens in de vier á zes weken een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist weet u zeker dat uw huid de juiste behandeling krijgt. Na een gezichtsbehandeling zal uw huid er beter uitzien. Bovendien zult u zich ontspannen voelen en met een goed gevoel de deur uitgaan. Elke gezichtsbehandeling wordt aangepast aan uw huidtype.
Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling brengen wij jouw levensstijl, huidverzorging en verwachtingen in kaart. Tijdens elke gezichtsbehandeling voeren we een huidanalyse uit om de huidconditie en huidsituatie goed te bepalen. Aan de hand van deze gegevens maken we een behandeling op maat. Je kunt bij ons terecht voor zowel losse behandelingen als totaaloplossingen. Bij al onze behandelingen staan ontspanning en een goede huidverzorging voorop. Onze producten stemmen we dan ook af op jouw specifieke huidtype.
Schoonheidssalon Gita biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan, speciaal voor de jongere huid, de oudere huid, de droge, zeer gevoelige huid of acné huid. Hieronder zijn diverse behandelingen omschreven. Belangrijk is dat de huid krijgt wat het nodig heeft en dat kan ook een combinatie zijn van al deze behandelingen.

 

Reinigende behandeling
De reinigende gezichtsbehandeling is gericht op het verwijderen van onzuiverheden. Het resultaat van de behandeling is dat de huid er schoon uitziet en vitaal aanvoelt, zonder comedonen, talgcysten en gerstekorrels.

 

Quick behandeling
Dit is een snelle intensieve behandeling van de gezichtshuid. Speciaal voor diegene die weinig tijd heeft.

 

Standaard behandeling
De standaard gezichtsbehandeling biedt u een mooie oplossing voor alle verschillende huidtypes. Uw huid wordt grondig en zorgvuldig gereinigd, eventuele oneffenheden worden weggehaald en wenkbrauwen geëpileerd.

 

Acné behandeling (tienerbehandeling)
Deze behandeling is speciaal bedoeld voor de acné huid of onzuivere huid. In deze behandeling richten wij ons op zuiver maken van uw huid met een diepte reiniging. De behandeling werkt ontstekingsremmende, reinigend en kalmerend door de vitamines in de gebruikte producten.

Wij werken uitsluitend met de producten

van OSAINE SEA CARE uit Italië.

OSAINE SEA CARE heeft 4 verschillende lijnen:
• De blauwe lijn is voor droge huid:
• De groene lijn is voor de vette huid
• De gele lijn is voor de gecombineerd huid
• De paarse lijn is voor de rijpere huid

 

Deze producten zijn ook los verkrijgbaar

tegen een hele betaalbare prijs.